Се прикажуваат сите 4 резултати

Комода Бреда

4,399.00 ден
Димензии: Должина: 130cm Висина: 60cm Ширина: 35cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Достапна во две варијанти: антрацит/сонома и

Комода Astra сонома/бела

5,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од висококвалитетно оплеменета иверица 16мм. Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

Комода Astra бела/сонома

5,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од висококвалитетно оплеменета иверица 16мм. Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

ТВ комодa Noto

5,849.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 25мм и 16мм кантирани со АБС трака со дебелина од 1мм Боја: