Се прикажуваат сите 2 резултати

Koмпресор MaxPuls 25L 1.5kW

8,999.00 ден
Моќност: 2hp Вртежи: 2.800/min Притисок: 8bari Проток: 120l/min Цилиндри: 1 Гаранција 1 година Шифра 4400

Компресор MaxPuls 50L 1.75kW

11,049.00 ден
Моќност: 2hp Вртежи: 2.800/min Притисок: 8bari Проток: 120l/min Цилиндри: 1 1 година гаранција Шифра 4401