Се прикажуваат сите 3 резултати

Панелна греалка Конвектор со електронски термостат

5,299.00 ден
Atlantic F119 2.500W + KIT Панелна греалка Конвектор со електронски термостат Нов модерен ултра тенок дизајн 5 нивоа на работа

Панелна греалка конвектор со електронски термостат

5,099.00 ден
Atlantic F119 2.000W + KIT Панелна греалка Конвектор со електронски термостат Нов модерен ултра тенок дизајн 5 нивоа на работа

SENCOR Конвектор SCF 2003

1,649.00 ден
  • Боја: бела
  • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
  • Заштита од прегревање
  • Максимална моќност 2000 W
  • Брза и лесна монтажа за на зид
  • Постојано контролиран термостат
  • Индикатор за светло на сијалицата за греење
  • Интегрирана рачка за лесно пренесување на уредот
  • 2 години гаранција