Прикажан е еден резултат

Сет 3 полици за ѕид Корби

1,099.00 ден
Димензии: Должини на површина: 50x40x30cm Ширина на површините: 15cm Висина: 15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип