Се прикажуваат сите 2 резултати

Кревет

4,899.00 ден
Изработен со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица. 16мм иверица, носачи од 25мм иверица и под од дрвени летвички.

IKEA VIKARE Заштитна ограда за кревет

2,299.00 ден
Код на производ: 300.992.93 Карактеристики на производот: > Материјал: лесонит, челик > Боја: бела Димензии на производот: > Должина: 90