Прикажан е еден резултат

Бришач за стакло со прскалка и крпа

299.00 ден
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Мултифункционален и долготраен производ кој може да се користи за чистење на прозорци, стакла, огледала, автомобили, плочки итн.