Прикажан е еден резултат

Kружна шлајферка MaxPuls МP-RSA21

2,499.00 ден
Напон: 230V~50Hz Моќност: 430W Вртежи: 6000-12000rpm Тежина: 1.45 kg Основна плоча: 125mm Дијаметар: 2mm Гаранција 1 година Шифра 8683