Прикажан е еден резултат

Кршач Iskra ERO IE-DH65M-1700

14,899.00 ден
• Моќност: 230V~50Hz •Јачина: 1700W • Ударна јачина: 50 J • Брзина при удар: 1900 min-1 • Анти-вибрациски • SDS