Се прикажуваат сите 4 резултати

IKEA TJENA кутија со капак

669.00 ден
Код на производ: 904.673.29 Карактеристики на производот: Материјал: хартија Боја: сива – шарена Димензии на производот: Должина: 35 см Ширина:

IKEA TJENA Кутија со капак/ црна

749.00 ден
Код на производ: 204.692.99 Карактеристики на производот: > Материјал: хартија > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 35 см

IKEA fryken кутија со капак

1,299.00 ден
Код на производ: 803.281.45 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * Број во пакет: 3бр.

IKEA Ljusnan Кутија со капак

749.00 ден
Код на производ: 604.136.20 Карактеристики на производот: > Материјал: морска трева > Боја: морска трева * 3 бр. во пакување