Се прикажуваат сите 2 резултати

5во1 Комбиниран држач за фрижидер

899.00 ден
Идеален држач за организација во кујната Држачот има моќни магнети што го прави лесен и едноставен за монтажа Се состои

Декоративен кујнски додаток за сечкање овошје

349.00 ден
Декоративното сечило е изработено од нерѓосувачки челик со странични рачки за заштита при ракување со кој се прави 12 идентични