Се прикажуваат сите 2 резултати

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 VT

1,249.00 ден
Дигитална кујнска вага Боја : виолетова Пластичен сад со зафатнина до 1000 мл Димензии на садот за мерење: 17х5см Голем

SENCOR Кујнска вага SKS 4004 OR

1,249.00 ден
Дигитална кујнска вага Боја : портокалова Пластичен сад со зафатнина до 1000 мл Димензии на садот за мерење: 17х5см Голем