Се прикажуваат сите 4 резултати

Кујнска полица

899.00 ден
MK13-01-02 Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати.

Кујнска полица

4,490.00 ден
Шифра: MK12-02-01 Материјал: иверица 18mm Копри и шини од PP пластика Димензија: 78.5х77х30cm Длабочина на корпа: 10cm Димензии на пакување:

Кујнска полица Елио

799.00 ден
Полицата е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1006 Димензии

Кујнска полица Елара

999.00 ден
Полицата е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1008 Димензии