Прикажан е еден резултат

ТВ комода Лангона

2,599.00 ден
Димензии: Должина: 120cm Висина: 45cm Ширина: 30cm Дебелина на иверка: 16мм Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип