Се прикажуваат сите 2 резултати

Сет од 5 фитнес ластици

499.00 ден
Погодни за ефикасно тренирање на мускулите на бутовите,задникот и рацете. Достапни во 5 различни нивоа на оптеретувања Зајакнува: стомачни мускули

Сет од 3 ластици за вежбање

599.00 ден
Ластици за затегнување на задникот и бутовите Погодни се за ефикасно тренирање на мускулите на бутовите,задникот и рацете. Гумирана внатрешност