Се прикажуваат сите 3 резултати

Лежалка на преклоп 10088

4,349.00 ден
Шифра: 10088 Димензии: 190x67x35cm

Лежалка Fisso

3,299.00 ден
Шифра: 180504 Димензии: 71 х 192 х 100 cm Тежина: 13,3 kg

Лежалка Smeraldo

3,899.00 ден
Шифра: 162791 Димензии: 72 x 189 x 96 cm Тежина: 10,4 kg