Се прикажуваат сите 2 резултати

Самолеплива лента за изолација на врати и прозорци 1+1

299.00 ден
Самолеплива гумена лента за изолација на врати и прозорци 1+1. Значително ја намалува загубата на топлина во вашиот дом. Лентата

ТВ Led лента

349.00 ден
Самолеплива лента во 16 бои. Дожина: 2 метри (можете да се пресечете на обележаните места доколку ви е предолга) Во