Прикажан е еден резултат

Греалка за лепење цевки MaxPuls МP-PMW03

1,299.00 ден
Напон и моќнос:220V-240V Работна температура :260°C Површинска температура :0°- 300°C Делови:ф20 ф25 ф32 Качување температура : <15 min Работен опсег