Се прикажуваат сите 3 резултати

IKEA Melodi лустер

1,099.00 ден
Код на производ: 103.865.39 Карактеристики на производот: > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Дијаметар: 38 см

IKEA Melodi Лустер / бел

749.00 ден
Код на производ: 603.865.27 Карактеристики на производот > Материјал: пластика > Боја: бела Димензии на производот: > Абажур, висина: 26

IKEA Hektar Лустер

3,999.00 ден
Код на производ: 402.961.08 Карактеристики на производот: > Материјал: челик, алуминиум, галванизиран абажур > Боја: темносива Димензии на производот: >