Прикажан е еден резултат

Плакар Мак-2

899.00 ден
Димензии: Длабочина: 23.7cm Висина: 53.9cm Ширина: 39.5cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот