Се прикажуваат сите 28 резултати

Маса Fareto

1,799.00 ден
Шифра 156803 Димензии 101 x 68 x 72 cm Тежина 6,1 кг

Маса Tondo

1,699.00 ден
Шифра 156809 Димензии 90 х 90 х 72cm

Клуб маса Ferrara

3,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 сонома

6,799.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

Клуб маса и трпезариска 2 во 1 бела

7,049.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм и 25мм кантирана со АБС трака од 1мм Едноставно и брзо склопување од

Клуб маса Selina сонома

1,299.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Клуб маса Selina бела

1,299.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за

Клуб маса Electra

3,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена/ бела Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи –

Клуб маса Carina

3,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: антрацит / сонома Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи

Клуб маса Ares

3,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: сонома/белa Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Клуб маса Lira

3,599.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: М04 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Клуб Маса Estela

2,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: кафена Шифра: M02 Едноставно и брзо склопување од типот

Клуб маса Vega

2,999.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: M02 Едноставно и брзо склопување од типот

Клуб Маса Dara

2,999.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Шифра: M01 Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам”

Tons Garden 9542 Сет клупи и маса на расклопување

7,399.00 ден
Димензии: Маса: 200 x 80 x 76 cm Клупа: 200 x 25 x 45 cm

Tons Garden 9543 Сет клупи и маса на расклопување

9,499.00 ден
Димензии: Маса: 200 x 80 x 76 cm Клупа: 200 x 25 x 45 cm

Црна масичка Garden

1,999.00 ден
Шифра:9544 Димензии: 60×70 cm Материјал: Пластика

Маса Prince антрацит

5,599.00 ден
Шифра: 156818 Димензии: 150 x 90 x 72 cm Тежина: 13,5 kg

Маса Danubio

3,299.00 ден
Шифра: 162794 Димензии: 165 x 110 x 72 cm Тежина: 15,5 kg

Маса Rodanо бела

2,999.00 ден
Шифра: 162795 Димензии: 138 х 88 х 72 cm Тежина: 13,6 kg

IKEA Melltorp Adde Маса со 2 стола

4,549.00 ден
Код на производ: 490.117.66 Карактеристики на производите: ADDE – Стол > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ > Боја: бела >Тестирано со:

IKEA Askholmen Маса на расклопување за надоворешна употреба

2,799.00 ден
Код на производ: 602.400.35 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen Маса за надворешна употреба

2,499.00 ден
Код на производ: 803.210.21 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen Маса на расклопување + стол

4,549.00 ден
Код на производ: 291.334.05 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Askholmen Маса со 2 стола

6,499.00 ден
Код на производ: 299.300.59 Карактеристики на производот > Материјал: багремово дрво > Боја: кафенa Димензии на производот: ASKHOLMEN маса на

IKEA Lack клуб маса

3,599.00 ден
Код на производ: 001.042.91 Карактеристики на производот > Боја: црна Димензии на производот: > Должина: 118 cm > Ширина: 78

E-Table – масичка за лаптоп

799.00 ден
Сакате удобност додека гледате некој филм со вечера, додека појадувате, додека работите со филџан кафе, тогаш E-Table е прав погодок

Едукативна детска масичка

599.00 ден
Едукативни детски масички Дора, Спајдермен, Мики и Мини Маус, Фрозен, Коли. На самите масички се впишани таблица со множење, броеви