Се прикажуваат сите 2 резултати

Помошна масичка CIRCLE

1,999.00 ден
MK22-02-02 Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм

Масичка за лаптоп со метална конструкција

1,490.00 ден
MK17-03-02 Димензии: 35.5x60x65.5cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на