Прикажан е еден резултат

Сет од 50 трослојни заштитни маски за еднократна употреба

249.00 ден
Заштитна хируршка трослојна маска за еднократна употреба. Маската за еднократна употреба е лесна за употреба, антиалергична и пријатна за кожата.