Се прикажуваат сите 3 резултати

Маслен радијатор ST OR-2513FNP

4,699.00 ден
ST OR-2513FNP Маслен радијатор Италијански инженеринг 13 ребра Турбо внентилатор 2500W заштита од превртување тркалца Шифра: 70793 Гаранција (дена): 360

Маслен радијатор ST OR-2511FNP

4,249.00 ден
ST OR-2511FNP Маслен радијатор Италијански инженеринг 11 ребра Турбо внентилатор 2500W заштита од превртување тркалца Шифра: 72698 Гаранција (дена): 360

Dynamic Маслен радијатор

3,299.00 ден
Шифра 9354 Моќност: 2500W 11 ребра Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 520x135x580mm