Прикажан е еден резултат

Dynamic маслен радијатор со 7 ребра

2,339.00 ден
Шифра:10569 Моќност: 700W Напон:220-240 V 7 ребра Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање ON/OFF Боја:бела