Прикажан е еден резултат

SENCOR Машина за мелење месо SMG 4381

6,949.00 ден
Метална цевка Метален нож Сила 1500W Опција за цедење на рибизли Капацитет 1,65 кг/мин. 3 челични дискови за мешање Инокс