Прикажан е еден резултат

Машина за перење под висок притисок MaxPuls MP-HPC004

5,149.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 1650W Работен притисок: 7MPa(70bar) Дозволен притисок: 10.5MPa(105bar) Работен проток: 5.7l/min Максимален проток: 7.1l/min Макс. дозволен притисок на