Прикажан е еден резултат

SENCOR Машина за сечење SFS 1001GR

3,049.00 ден
Отстранлив челичен диск за сечење (170 мм) Варијабилна дебелина на сечење (1-15 мм) Склоплив Стабилизатор на храната (129 x 84