Прикажан е еден резултат

SENCOR Машина за сечење SFS 4050SS

4,949.00 ден
Отстранлив челичен диск за сечење (дијаметар 190 мм) Варијабилна дебелина на сечење (1-15 мм) Стабилизатор на храната (155 x 82