Се прикажуваат сите 10 резултати

Наткасна Мина

1,299.00 ден
Наткасната е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1003 Димензии

Повеќенаменски плакар Тудор

2,699.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Длабочина: 25cm Висина: 150cm Должина: 37cm Дебелина на

Организер за во бања

1,999.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Длабочина: 18cm Висина: 165cm Должина: 50cm Дебелина на

Декоративна полица Лара

999.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Длабочина: 20cm Висина: 39cm Должина: 60cm Дебелина на

Биро со полици

3,499.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии на бирото: Длабочина: 40cm Висина: 70cm Должина:

Биро со плакар

3,499.00 ден
Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков. Димензии на бирото: Длабочина: 42cm Висина: 72cm Должина:

Закачалка за на ѕид Тара

999.00 ден
Закачалката е изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирана со АБС трака. Производот го добивате склопен. Шифра: 1004 Димензии

ТВ комодa Монца

4,899.00 ден
Изработена со минималистички дизајн од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: бела, сонома Димензии на комода Минимална должина: 142cm Максимална

Клуб маса Лира

3,299.00 ден
Изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм Боја: белa Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку

ТВ комодa Венеција

2,799.00 ден
ТВ Комода изработена од високо квалитетно оплеменета иверица 16мм кантирани со АБС трака од 1мм Боја: белa Едноставно и брзо