Се прикажуваат сите 2 резултати

Рачна машина за мелење 32

2,499.00 ден
Величина: 32 Рачна машина за мелење на месо и зеленчук. Практична и соодветна за брза подготовка. Безбедна и едноставна употреба.

Рачна машина за мелење

649.00 ден1,899.00 ден
Практична рачна машина за мелење, соодветна за брза подготовка на состојките. Едноставно се поставува на било која рамна подлога. Без