Прикажан е еден резултат

Сет 2 полици за ѕид Мелтон

699.00 ден
Димензии: Должина: 60cm Висина: 15cm Ширина: 12cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот