Се прикажуваат сите 2 резултати

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,499.00 ден
Код на производ: 304.283.26 Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25 кг Димензии на производот:

IKEA Hyllis Метален рафт за надворешна и внатрешна употреба

1,699.00 ден
Код на производ: 002.785.78 Мебели за надворешна употреба Карактеристики на производот > Материјал: метал > Мах. оптоварување на рафт: 25