Прикажан е еден резултат

Dynamic Метална конвектор греалка 2000W

2,159.00 ден
Шифра 7482 Грејна моќ 750W/1250W/2000W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Вградени рачки за