Се прикажуваат сите 3 резултати

Масичка за лаптоп со метална конструкција

1,490.00 ден
MK17-03-02 Димензии: 35.5x60x65.5cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на

Полица со метална конструкција

2,489.00 ден
Шифра MK15-05-02 Декоративна полица со метална конструкција MK02 Полицата е изработена од 1-ва класа иверица според стандардите на ЕУ и

Закачалка со метална конструкција

3,490.00 ден
Димензија: 160×66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати.