Се прикажуваат сите 2 резултати

Mикробранова печка VIVAX MWO-2078

3,999.00 ден
Moќност: 700 W Капацитет: 20 Л 5 нивоа на моќност 30-минутен тајмер Функција одмрзнување Бела боја 1 година гаранција

Mикробранова печка VIVAX MWO-2077

4,899.00 ден
Моќност 700 W Капацитет: 20 Л 5 нивоа на моќност 35-минутни програм Програм одмрзнување Бела боја 1 година гаранција