Се прикажуваат сите 3 резултати

Мини машина за шиење

799.00 ден
Совршена машина за домашна употреба, лесна и пренослива спремна за шиење. Машината има две брзини на шиење. Машината има вградено

Мини USB вентилатор

Мини USB вентилаторот е ултра-тивок вентилатор кој го прави совршен за во канцеларија, дома, библиотека, студентрски дом. Од него добивате

Handy Heater – мини греалка

799.00 ден
Handy Heater не зафаќа воопшто простор и се вклучува директно во штекер. Може да затопли простор до 23м2. Спецификации: 400w,