Се прикажуваат сите 2 резултати

Биро Монтали Бело

2,899.00 ден
Работна површина: 110×50 Висина: 75cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е

Биро Монтали

2,899.00 ден
Димензии: Работна површина: 110×50 Висина: 75cm Изработено од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел