Се прикажуваат сите 7 резултати

Мрежа со алуминиумска рамка

699.00 ден
Мрежата е наменета за отстранување на површински нечистотии од вашиот базен, како инсекти, листови и други нерастворливи нечистотии кои се

Хамок нишалка

749.00 ден
Хамок нишалката е изработена со врвен материјал и има издржливост до 200кг. Нуди чувство на мекост и супериорна издржливост, како

Нишалка хамок мрежа

549.00 ден
Шифра: 9073 Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см Максимална тежина: до 100 кг

Flyscreen Мрежа за прозорци против комарци

299.00 ден
При монтирање потребно е да ја избришете областа каде што ќе ја лепите лепливата трака за да биде чиста и

Магнетна Mрежа против комарци

399.00 ден
Magic Mash мрежата се монтира брзо и лесно и ги блокира сите видови на инсекти . Димензии – 100cm x