Се прикажуваат сите 2 резултати

Сет од 5 пакетчиња комбинирани мултифункционални таблети

769.00 ден
Мултифункционална таблетиза третман на водата во базените, со повеќе наменско дејство: – дезинфекција >80% со активен хлор – флокулација на

Сет од 3 пакетчиња комбинирани мултифункционални таблети

599.00 ден
Мултифункционална таблетиза третман на водата во базените, со повеќе наменско дејство: – дезинфекција >80% со активен хлор – флокулација на