Прикажан е еден резултат

Eлектричен ударен чекан MaxPuls МP-HD09

4,299.00 ден
Напон: 230V-50Hz Моќност: 1050W Вртежи: 950/min Дупчење во: 26mm Ударна енергија: 4.5J Футер: SDS+ 1 година гаранција Шифра 8340