Прикажан е еден резултат

Eлектричен ударен чекан MaxPuls МP-HD14

4,899.00 ден
Електричен ударен чекан Напон: 230V-50Hz Моќност: 1200W Вртежи: 900/min Дупчење во: 28mm Ударна енергија: 5.0J Футер: SDS+ 1 година гаранција