Се прикажуваат сите 7 резултати

Наткасна Тавира

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 55cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Лагос

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 40cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Кадима

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 35cm Висина: 60cm Ширина: 30cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Евора

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 55cm Висина: 40cm Ширина: 25cm Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот

Наткасна Luna

2,149.00 ден
Декоративна наткасна која совршено би се вклопила во Вашата дневна соба, канцеларија, спална или детска соба. Едноставно и брзо склопување

Наткасна Donati

1,399.00 ден
Декоративна наткасна која совршено би се вклопила во Вашата дневна соба, канцеларија, спална или детска соба. Едноставно и брзо склопување

Наткасна Navi

1,199.00 ден
Едноставно и брзо склопување од типот “склопи – сам” за помалку од 15минути Боја: бела Шифра: N01 Димензии: 39 х