Се прикажуваат сите 16 резултати

Детска нишалка

3,299.00 ден
Шифра: 10074 Димензии: 104cmx95x105cm

Нишалка двосед

5,399.00 ден
Димензии 145x110x163cm Шифра 6304

Гнездо нишалка 10751

17,599.00 ден
Шифра 10751 Димензии 117x98x69cm

Гнездо нишалка 10750

12,349.00 ден
Шифра: 10750 Димензии: 80x70x120cm

Гнездо нишалка 10749

13,249.00 ден
Шифра 10749 Димензии 118x107x68cm Издржливост до 120kg

Нишалка 10065

13,249.00 ден
Шифра 10065 Димензии 105*90*65cm

Нишалка со 3 седла

9,899.00 ден
Шифра 10063 Димензии 170*110*153cm

Нишалка тросед портокалова

6,799.00 ден
Шифра 10062 Димензии 170x110x152cm

Нишалка тросед темносива

13,999.00 ден
Шифра 7209 Димензии 180*120*175cm

Нишалка тросед сива

15,799.00 ден
Шифра 7207 Димензии 120x200x164cm

Нишалка тросед

6,899.00 ден
Димензии 170x110x153cm Шифра 6303 Носивост 260 kg

Нишалка двосед

5,199.00 ден
Нишалка двосед Должина: 140 см Ширина: 110 см Висина: 152 см Носивост 220kg

Хамок

599.00 ден
Хамок нишалката е изработена со врвен материјал и има издржливост до 120кг. Нуди чувство на мекост и супериорна издржливост, како

Хамок нишалка

749.00 ден
Хамок нишалката е изработена со врвен материјал и има издржливост до 200кг. Нуди чувство на мекост и супериорна издржливост, како

Нишалка со чадор Garden

12,199.00 ден
Шифра: 10098 Димензии:190 x 105 x 205 cm

Нишалка хамок мрежа

549.00 ден
Шифра: 9073 Димензии: Ширина: 80 см Должина: 200 см Максимална тежина: до 100 кг