Се прикажуваат сите 2 резултати

Новогодишен проектор

749.00 ден
Брза и едноставна инсталација Ви овозможува проектирање на празнични слајдови на Вашата куќа или ѕидови. 4 различни слајдови Водоотпорен

Новогодишен проектор со 12 различни слајда за проекција

999.00 ден
Изберете од 6 божиќни слајда, 2 слајда за Ноќта на вештерките или 4 празнични слајда Има 2 брзини, брзо или