Се прикажуваат сите 3 резултати

LED огледало за шминкање

599.00 ден
LED огледало за шминкање со 22 светилки. LED светилки имаат задача да симулираат дневна светлина, која лесно може да се

IKEA Frack Огледало

779.00 ден
Код на производ: 380.062.00 Карактеристики на производот > Материјал: Нерѓосувачки челик Димензии на производот > Дијаметар: 17 см Димензии на

IKEA Trensum Огледало

699.00 ден
Код на производ: 245.244.85 Карактеристики на производот > Материјал: стакло, метал Димензии на производот: > Дијаметар: 17 cm > Висина: