Прикажан е еден резултат

Сет 4 полици за ѕид Ортон

1,099.00 ден
Димензии: Должина: 30x20x27cm Висина: 22x20cm Ширина: 15x15x15cm Изработени од висококвалитетна оплеменета иверка и оков Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот