Се прикажуваат сите 5 резултати

Панелна греалка Конвектор со електронски термостат

5,299.00 ден
Atlantic F119 2.500W + KIT Панелна греалка Конвектор со електронски термостат Нов модерен ултра тенок дизајн 5 нивоа на работа

Панелна греалка конвектор со електронски термостат

5,099.00 ден
Atlantic F119 2.000W + KIT Панелна греалка Конвектор со електронски термостат Нов модерен ултра тенок дизајн 5 нивоа на работа

Dynamic Панелна греалка

4,049.00 ден
Шифра 9352 Волтажа 220-240V Фреквенција 50/60Hz Moќност 1250 / 2500W Потенциометар Заштита од прегревање Гаранција: 1 година Димензии 940x120x500mm

Dynamic Панелна греалка HPB-2N

2,079.00 ден
Шифра 2575 Моќност: 650W макс. ; термостат; заштита од прегреаност; не замрзнува; водоотпорна. IPX4 Гаранција: 1 година

Dynamic Панелна греалка 2000W

4,849.00 ден
Шифра 7480 Грејна моќ 2000W Самостојна или монтирана на ѕид Прилагодлива контрола на термостатот Заштита од прегревање IP24 водоотпорен Алуминиумски