Прикажан е еден резултат

SENCOR Фен SHD 6400 V

849.00 ден
  • Патен фен за сушење
  • Рачка која се преклопува
  • Куќиште од мек материјал
  • Променлива волтажа
  • Вклучен е насочувач за воздух
  • Можност за закачување
  • Работи на напон од: 230 V, 50-60 Hz
  • Моќност од :  850 W
  • 2 години гаранција