Прикажан е еден резултат

Апарат за дезинфекција и вертикално пеглање со пареа

899.00 ден
Моќен вертикален уред на пареа кој е лесен и компактен. Дизајниран за брзо пеглање на различни типовина ткаенини, површини. Ja