Се прикажуваат сите 3 резултати

Перниче ергономско со мемори пена зајаче

699.00 ден
• Eргономско перниче за правилно оформување на главата на бебињата во облик на зајаче. • Со мемори пена. • Навлака

Перниче ергономско со мемори пена облак

699.00 ден
• Eргономско перниче за правилно оформување на главата на бебињата во облик на облак. • Со мемори пена. • Навлака

Силиконска перница со гратис навлака

499.99 ден
Силиконско перниче кое го прави и најтврдото столче удобно за седење. Помага при остранувањето на болката и вкочанетоста кога седите